Iskanje po spletni trgovini

Preprečevanje poškodb z vogalnimi zaščitami

Preprečevanje poškodb z vogalnimi zaščitami

Kako: Preprečiti poškodbe z vogalnimi zaščitami

Vogali so izjemno nevarno območje, kjer se otroci lahko hudo poškodujejo. Ko se otroci igrajo, pogosto tečejo in ne razmišljajo o naslednjih potezah, ki jih bodo naredili. Padci in udarci z glavo ob vogale lahko povzročijo boleče udarce, v najslabšem primeru pa tudi odprto rano. Da bi zmanjšali tveganje hudih poškodb, vas želimo obvestiti, kako pomembne so kotne zaščite za ustvarjanje varnega okolja za igro, razvoj in odraščanje otrok.

Zakaj so vogalne zaščite tako pomembne?

Zaščite za vogale varujejo otroke pred nevarnimi vogali in robovi. Preprečujejo hude poškodbe zaradi padcev in udarcev z glavo v šolah, vrtcih in na igriščih. Trk z ostrim kotom ali robom ima lahko za otroke hude posledice. Varovala za vogale Arte Viva so izdelana iz robustnega materiala, ki absorbira udarce najhujših trkov, da bi zmanjšali in zmanjšali poškodbe otrok v nesrečah.

Kako se vgrajujejo vogalna varovala?

Vogalne zaščite Arte Viva je mogoče zelo enostavno namestiti z uporabo lepila TekaFIX. Lepilo nanesite na notranjo stran zaščite in jo pritisnite ob vogal. Držite ga nekaj minut, dokler se lepilo ne posuši. Zdaj so zaščite odlično nameščene in ustvarjajo varno okolje za otroke.

Različne zaščite vogalov

Vogalne zaščite so nujne v vsakem okolju, kjer se otroci igrajo in preživljajo čas. Zato je estetsko, če je zaščita videti lepo in se prilega okolju. V našem prodajnem programu ponujamo širok izbor vogalnih zaščit (zaščite za vogale miz, zaščite za vogale sten, zaščite za vogale stopnic, zaščite za vratazaščite proti hitremu zapiranju vrat in še mnogo več.)

Prednosti vogalnih ščitnikov Arte Viva:

Uporaba v zaprtih prostorih in na prostem (odpornost na vremenske vplive)
Ne gorijo in so odporne proti ugrizom
Certifikat UL 94 HBF
Odporna na temperature od -20° do +40 °C
Certifikat EN 71 (varnostne zahteve za igrače)

Oddajte svoj komentar
Filtri
Razvrsti