Iskanje po spletni trgovini

Izjava o zasebnosti

V našem podjetju ravnamo skladno z vsemi členi Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Vse osebne podatke obdelujemo izključno na podlagi zakonskih podlag in privolitvenih izjav posameznikov ter v skladu s sodobnimi konceptizavarovanja in varovanja osebnih podatkov.

Zavedamo se visoke odgovornosti v zvezi z ravnanjem z osebnimi podatki, zato vse osebne podatke zavarujemo, varujemo in obdelujemo v skladu z aktualnimi predpisi in standardi.

S politiko varovanja osebnih podatkov vas seznanjamo, za katere namene pridobivamo osebne podatke, kakšna bo njihova uporaba, kakšne so pravice posameznikov in kako lahko te pravice uveljavljate.

Podjetje REK d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in prihajajočo GDRP Uredbo EU, ki vstopi v veljavo s 25. majem 2018 in bo varstvo osebnih podatkovše izboljšala.

Osebni podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja REK d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Katere podatke zbiramo?

Za potrebe poslovanja www.rek.si spletne trgovine zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek registriranega uporabnika ,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (uporabniško ime registriranega uporabnika),
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Uporabnik se ima kadarkoli možnost odjaviti ali zahtevati izbris vseh svojih osebnih podatkov posredovanjem zahteve po izbrisu na info@rek.si.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku REK d.o.o. shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Uporaba osebnih podatkov

REK d.o.o. vaše osebne podatke uporablja v naslednje namene:

  • Registracija v spletno trgovino: Pošiljanje posodobitev v zvezi s statusom vašega naročila ali povpraševanja.
  • Drugo: Za izboljšavo spletne strani, razumevanje nakupovalnih vzorcev naših strank, izvajanje drugih osnovnih marketinških in promocijskih aktivnosti, s fokusom na produktih in storitvah.

Izjeme razkritja osebnih podatkov

Podatki, ki jih REK d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le vprimeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov REK d.o.o.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov na naslov info@rek.si.

Filtri
Razvrsti