Close
(0) Izdelkov
Nema proizvoda u košarici.
Prodajni program
  Filters
  Nastavitve
  Pretraga

  ŠTAP TRENTO 28

  Izrada internetske trgovine na hrvatskom jeziku je u tijeku. Kontaktirajte nas za više informacija.

  Palica Trento 28 iz luženega in lakiranega lesa.

  • standardne dolžine palic: 160, 200 in 240 cm
  • premer palice je 28 mm
  • običajno na zalogi v barvi lesa bukev in češnja


  Barvne oznake so:

  BU - bukev
  ČE - češnja

  Palica Trento 28 160 cm
  5,89 € bez poreza
  Palica Trento 28 200 cm
  7,36 € bez poreza
  Palica Trento 28 240 cm
  8,84 € bez poreza
  Specifikacije proizvoda
  Dodaten opis

  Karnise oznake TRENTO 28 so sestavljene iz lesene palice premera 28 mm in lesenih lakiranih zaključkov ter PVC kromiranih nosilcev. Dobavljive so v treh standardnih dolžinah 160, 200 in 240 cm.
  PVC nosilci so sestavljeni iz dveh delov, iz osnove, ki se pritrdi na stenoin iz samega nosilca z očesom za palico, ki se natakne na osnovo inprivijači.
  Zaključki so leseni s PVC nastavkom v enaki kromirani barvi kot nosilec, leseni del je enak barvi palice. Pritrdijo se tako, da se nataknejo na konce palice.
  Vsi leseni deli so luženi z vodnim lužilom in lakirani s poliuretanskim (PU) lakom.
  Garnituri so priloženi obročki in obešalke (10 kos/tm) in pritrdilni material v pvc vrečki.

  Dokumentacija

  Po podatkih in izkušnjah proizvajalca so karnise TRENTO 28 primerne za težke in srednje težke zavese. Standardna dolžina nosilca je 18 cm do sredine palice. Oznaka 28 takoj za imenom pomeni, da so palice premera 28 mm.

  Priloženi pritrdilni pribor je predviden za betonski zid.

          

           Barvne oznake so:
           ZL - zlate barve
           SR - srebrna mat
           BU - bukev
           ČE - češnja
           ČR - črna mat  Ostale informacije

  Montažna navodila:

  Izbrano karniso ustrezne dolžine najprej vzamemo iz embalaže in kontroliramo vsebino. Dolžino palice določimo po lastnem okusu ali približno 15 cm daljšo navsaki strani špalete. Primer: če je širina okna v špaleti 100 cm, dodamo še 2 x 15 cm, torej odrežemo palico 160 cm na dolžino 130 cm. Položaj karnise na špaleti določimo po lastnem okusu ali približno na polovici normalne višine preklade. Od položaja karnise je odvisna tudi višina zavese.
  Z libelo določimo vodoravni položaj nosilcev, 15 cm od roba palic in zarišemo mesto vrtanja v zid. Preverite, da pod ometom ni električne inštalacije! Če je zid primerne trdote, lahko uporabite priloženi zidni vložek z vijakom, sicer morate sami reševati način pritrditve.
  Po vstavi zidnega vložka privijemo osnovni del nosilca na zid. Daljša dela nosilca nataknemo na palico in jo nataknemo na osnove. Nosilca s priloženimi vijaki fiksiramo, da se ne snamejo. Na zaveso zataknemo obešalke in jih pritrdimo na  obročke.  Obročke nanizamo na palico. Palico namestimo tako, da zavesa enakomerno visi tudi mimo nosilca. Čestitamo – uspelo vam je. 

  DVOREDNA IZVEDBA:

  Kadar je potreba po dodatni palici, uporabimo standardni "U" nosilec, ki ga pritrdimo na nosilca osnovne palice s pomočjo pripravljenih obročkov. Obročke fiksiramo cca 10 cm od lesenega nosilca. U nosilcu so priloženi vsi potrebni drsniki, ter pritrdilni material. Standardni dolžini karnise moramo izbrati tudi ustrezno standardno dolžino "U" nosilca v ustrezni barvi.