Close
(0) Izdelkov
Nema proizvoda u košarici.
Prodajni program
  Filters
  Nastavitve
  Pretraga

  Splošni pogoji poslovanja

  Splošni pogoji spletne trgovine makom.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Upravitelj in lastnik spletne trgovine je podetjej Rek d.o.o., Spodnji trg 28, 2367 Vuzenica, v nadaljevanju Ponudnik.

  Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Rek d.o.o., pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja;kontaktne naslove; bistvene značilnosti blaga oziroma storitev; dostopnost izdelkov; pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve; vse cene jasno in nedvoumno določene; način plačila in dostave; časovno veljavnost ponudbe; rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

  Cene izdelkov

  Cene izdelkov na spletni trgovino so prikazane z vključenim ali izključenim DDV-jem. Kupec si lahko sam nastavi prikaz cen z ali brez DDV-ja. Kupec lahko v zgornjem desnem delu spletne trgovine pod zavihkom "Nastavitve" vključi prikaz cen z DDV ali brez DDV.

   

  Postopek nakupa

   

  Odstop od pogodbe

   

  Garancija artiklov

   

  Izvensodno reševanje sporov

   

  Stvarna napaka

   

   

   

  Zakaj je nakup varen?

  Podjetje Rek d.o.o. se obvezuje, da bo vse podatke, ki jih vnesete pri registraciji svojega uporabniškega računa uporabljalo izključno v namen pravilnega izvajanja storitev, ki jih nudi spletna trgovina. Podjetje Rek d.o.o. podatkov ne bo posredovalo, prodalo ali dalo v najem tretjim osebam. Uporabnik lahko spreminja svoje podatke preko svojega računa. Za osebne podatke je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer z varovanjem svojega uporabniškega imena in gesla.