Close
(0) Izdelkov
Nema proizvoda u košarici.
Prodajni program
  Filters
  Nastavitve
  Pretraga

  Podloge za pakiranje

  Embalažne kladice in štancani deli za potrebe industrije v različnih materialih.

  • za embaliranje oken iz POL/J in POL/H materiala, v mehki ali trši peni
  • za embaliranje stekla ali kovine iz KORK/POL materiala (KOMBI)
  • enostransko samolepilni, nearmirani s suhim kontaktnim akrilatnim lepilom z ločilnim papirjem
  • rahlo lepljive izvedbe (po odstranitvi ne pušča sledi lepila na površini)
  • kladice KOMBI imajo ceno za enkratno naročilo 350 000 kos v izvedbi SCHAUM/SCHAUM kosovno.


  Cena za 1000 kos

  *Za nakup 1000 kos dodate v košarico 1x, za nakup 2000 kos 2x itd.

  POL/J 8x40x40 mm /6600 v kos
  90,31 € bez poreza
  *
  POL/H 4x30x30 mm /10000 na roli
  75,02 € bez poreza
  *
  KOMBI 3x18x18 mm /22000 v kos
  14,75 € bez poreza
  Specifikacije proizvoda
  Dodaten opis
  Embalažne kladice KOMBI so izdelane iz dveh materialov, iz penastega materiala POL/J in KORK materiala. Materiala sta termično spojena. Proizvedena sta lahko kot štancana v rolah ali prosto nasekana, izvedba SCHAUM/SCHAUM pa pomeni, da dva elementa spojena in nasekana, kar je praktično za montažo. Dobavljive so tudi samo v KORK izvedbi z rahlo lepljivim slojem lepila.

  Embalažne kladice POL/J (polietilenska pena običajne strukture) in POL/H (polietilenska pena trše strukture) so izvedene z rahlo lepljivim slojem lepila. Običajno na zalogi standardne velikosti.

  Možna dobava vseh vrst materiala in oblik štancanih delov, tudi okroglih, eliptičnih in drugih kompliciranih oblik (za očala) z poljubno vrsto lepilnega sloja in armature. 

  Pri dobavi štancanih delov v kosih ali v traku lahko ponudimo tudi odstranitev obrobnega materiala ali delna odstanitev.

  Trakovi oznake POL/J s številko artikla 15010 so proizvedeni iz fine zaprtocelične polietilenske pene (PE) z gladko povrhnjico in so enostransko samolepilni. So kemično nevtralni, odporni na staranje, niso občutljivi na vlago in na svetlobi ne potemnijo. Uporabljajo se kot podložni trak v steklarski in lesni industriji, ali kot tesnilni material v klima, strojni in ostali industriji. Temperaturna obstojnost je od -60°C do +80 °C, vpijanje vode do 0,8 vol.%. Možnost embalaže v termično zaprti pvc ovojnici po 5 kolutov v omotu. Pri širini trakov nad 20 mm pa je med koluti ločilni papir. Dobavljivi so tudi trakovi brez nanesenega lepilnega sloja ali obojestransko samolepilni v armirani ali nearmirani izvedbi. Armatura pomeni, da ima trak v lepilnem sloju tanko polipropilensko (PP) mrežico ali nitke, ki ob delu s trakom preprečujejo raztezanje traka, to pa je običajni vzrok, da lepilo hitro po lepljenju  popusti.
  Običajno so uporabljena akrylatna, transparentna in mehka lepila, primerna za ravne in neravne podlage. Trakovi so dobavljivi tudi z drugimi vrstami lepil, kot so hot-melt  disperzijska lepila, ki so tudi transparentna, agresivna in primerna za čvrste trakove. Lepijo na vse vrste podlag, le na silikonsko osnovo ne lepijo.
  Seveda moramo pri lepljenju upoštevati osnovne pogoje lepljenja, to je delovna temperatura od +5°C do +35°C, sicer je lepljivost zmanjšana ali nična. Lepilno površino po potrebi razmastimo s čistim alkoholom ali acetonom, nikakor pa z bencinom. Za trajno uporabo in pozicioniranje profila je važno, da sta lepilna površina in nasprotna površina dela, ki bo pritisnil na profil paralelna. Zaradi trajnih mikro dilatacij lahko pride sčasoma do iztiska profila. 
  Dokumentacija
  Tolerance debeline in širine profilov so po DIN 7715-P3.
  Dobavljiv so v širinah od 5 do 1000 mm.
  Dobavljivi so v ostalih standardnih debelinah 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 in 15 mm.

  Ostali važni podatki: Čas skladiščenja (velja za predpisane pogoje skladiščenja pri temperaturi +15°C do +25°C in relativni zračni vlagi 50%), Pregled možnih uporabljenih lepil in vpliv na številne kriterije in pregled kemične obstojnosti različnih materialov na različne kemikalije, kjer + pomeni obstojno, - pomeni pogojno obstojno in 0 - pomeni razkroj, vse to si lahko ogledate TUKAJ.

  Tehnični list za POL/J 15010
  Tehnični list za KORK 15500
  Tehnični list za POL/H 15080/125
  Možni zapleti z lepilom pri samolepilnih profilih

  ATESTI
  Niso na voljo, odvisni so od namena uporabe.


  Ostale informacije
  Proizvajalec in dobavitelj daje na dobavljeni material polno garancijo. Garancije ne daje na način uporabe, postopek montaže in kupčeve pogoje dela.
  Akrylatna lepila so na vodni bazi in so predvsem skladiščena in še ne uporabljena zelo občutljiva na visoko zračno vlago. Še slabše je, če so podvržena viru direktne vlage. Na lepilu nastopi tako imenovani mlečni efekt - lepilo postane belo in je neuporabno. Zadevo rešimo na ta način, da trakove postavimo na suho ob grelno telo (radiator) in v nekaj dneh bo mlečni efekt izginil, lepilo je namreč reverzibilno.  Material PE pena
  Material Kork (pluta)
  Samolepilno Da