Close
(0) Izdelkov
Nema proizvoda u košarici.
Prodajni program
  Filters
  Nastavitve
  Pretraga

  OBROČKI ANTIK KEGEL 20 PREMERA 48 mm

  0,13 € bez poreza

  Obročki Antik-kegel za palico 20 mm iz lakiranega lesa bukve.

  • zunanji premer obročka je 48 mm
  • ustreza standardnim obešalkam FHL-55

  Trenutno na zalogi samo v izvedbi Bukev.

  Specifikacije proizvoda
  Dodaten opis

  Karnise oznake ANTIK-KEGEL 20 BUKEV so sestavljene iz lesene palice premera 20 mm in lesenih lakiranih zaključkov in nosilcev. Dobavljive so v treh standardnih dolžinah 160, 200 in 240 cm.
  Nosilci so sestavljeni iz dveh delov, iz osnove, ki se pritrdi na steno in iz samega nosilca z očesom za palico, ki se natakne na osnovo in privijači.
  Zaključki so leseni s lesenim nastavkom v enaki barvi kot nosilec in palica. Pritrdijo se tako, da se nataknejo na konce palice.
  Vsi leseni deli so luženi z vodnim lužilom in lakirani s poliuretanskim (PU) lakom.
  Garnituri so priloženi obročki in obešalke (10 kos/tm) in pritrdilni material v pvc vrečki.


  Dokumentacija

  Po podatkih in izkušnjah proizvajalca so karnise ANTIK-KEGEL 20 primerne za težke in srednje težke zavese. Standardna dolžina nosilca je 18 cm do sredine palice. Oznaka 20 takoj za imenom pomeni, da so palice premera 20 mm.

  Priloženi pritrdilni pribor je predviden za betonski zid.

          

           Barvne oznake so:
           BU - bukev
           BE - bela   
           ZL - zlata      

  Ostale informacije

  Montažna navodila:

  Izbrano karniso ustrezne dolžine najprej vzamemo iz embalaže in kontroliramo vsebino. Dolžino palice določimo po lastnem okusu ali približno 15 cm daljšo na vsaki strani špalete. Primer: če je širina okna v špaleti 100 cm, dodamo še 2 x 15 cm, torej odrežemo palico 160 cm na dolžino 130 cm. Položaj karnise na špaleti določimo po lastnem okusu ali približno na polovici normalne višine preklade. Od položaja karnise je odvisna tudi višina zavese.
  Z libelo določimo vodoravni položaj nosilcev, 15 cm od roba palic in zarišemo mesto vrtanja v zid. Preverite, da pod ometom ni električne inštalacije! Če je zid primerne trdite, lahko uporabite priloženi zidni vložek z vijakom, sicer morate sami reševati način pritrditve.
  Po vstavi zidnega vložka, privijemo osnovni del nosilca na zid. Daljša dela nosilca nataknemo na palico in jo nataknemo na osnove. Nosilca s priloženimi vijaki fiksiramo, da se ne snamejo. Na zaveso zataknemo obešalke in jih pritrdimo na  obročke.  Obročke nanizamo na palico. Palico namestimo tako, da zavesa enakomerno visi tudi mimo nosilca. Čestitamo – uspelo vam je. 

  DVOREDNA IZVEDBA:

  Kadar je potreba po dodatni palici, uporabimo standardni "U" nosilec, ki ga pritrdimo na nosilca osnovne palice s pomočjo pripravljenih obročkov. Obročke fiksiramo cca 10 cm od lesenega nosilca. U nosilcu so priloženi vsi potrebni drsniki, ter pritrdilni material. Standardni dolžini karnise moramo izbrati tudi ustrezno standardno dolžino "U" nosilca v ustrezni barvi.