Close
(0) Izdelkov
Nema proizvoda u košarici.
Prodajni program
  Filters
  Nastavitve
  Pretraga

  KARNISE ANTIK 16 V SETU SR-LES

  Leseni seti, sestavljeni iz elementov "Antik 16", za lažje zavese in otroške sobe.

  Dvoredni set vsebuje:

  • 2 alu palici Antik 16 dolžine 200 cm
  • premer palice je 16 mm
  • 2 dvojna barvana lesena nosilca dolžine 14 cm s priborom za pritrditev
  • 2 lesena končnika "storž" in 2 končnika "diagonala"
  • 16 lesenih obročkov in 16 pvc obešalk

  Enoredni set vsebuje:

  • 1 alu palico Antik 16 dolžine 200 cm
  • premer palice je 16 mm
  • 2 enojna lesena nosilca dolžine 14 cm s priborom za pritrditev
  • 2 lesena končnika "storž"
  • 8 lesenih obročkov s plastičnimi obešalkami

  Super ugodna cena!

  Seti bodo na voljo do odprodaje zalog.

   

   

  Dvoredni Set Antik 16 200 cm SR-LES
  17,99 € bez poreza
  Enoredni set Set Antik 16 200 cm SR-LES
  9,99 € bez poreza
  Specifikacije proizvoda
  Dodaten opis

  Karnise oznake Antik 16 so dobavljive po elementih in vnaprej sestavljenih setih. (palica, nosilec, - enojni/dvojni, končnik, obročki, obešalke, stranski nosilec in kovinski stropni ali zidni nosilec).

  Palice so lesene izvedbe iz lesa smreke ali bora, lužene in lakirane s PU lakom. Palice v zlati in srebrni barvi so iz alu cevi in lakirane z mat zlatim ali srebrnim lakom. Dobavljive so v dveh standardnih dolžinah 160 in 200 cm.

  Leseni nosilci so sestavljeni iz dveh delov, iz osnove ki se pritrdi na steno, in iz samega nosilca, z izrezi za palico, ki se natakne na osnovo in privijači. Nosilci so lahko enojni - za eno palico, ali dvojni - za dve palici. Nosilcu so priloženi pritrdilni materiali - vijaki in zidni vložek.

  Zaključki/Končniki so leseni in se pritrdijo na konec palice - z natikom. Običajno na zalogi sledeče oblike: stožec, dolgi stožec, storž, tulipan, prirezani valj, krogla - in barve: rumena, oranžna, zelena, modra, naravna (les), srebrna, zlata.

  Obročki so leseni, zunanjega premera 48 mm in dobavljivi v vseh prej naštetih barvah. Dobavljive so tudi obešalke za obročke 48 mm.

  V primeru uporabe kovinskega nosilca za strop ali steno, lahko uporabite nosilec iz programa Innenlauf. Stranski nosilec v leseni izvedbi je narejen za palico 16 mm.

   

   

  Dokumentacija

  Po podatkih in izkušnjah proizvajalca so karnise Antik 16 primerne za lažje zavese in otroške sobe. Standardna dolžina nosilca je 12 cm do sredine palice . Oznaka 16 takoj za imenom pomeni, da so palice premera 16 mm.

  Priloženi pritrdilni pribor je predviden za betonski zid.

  Barvne oznake so:

  SR - srebrna
  ZL - zlata (bronze)
  LES - naravni les (bukev, smreka, bor)
  RU - rumena
  MO - modra
  OR - oranžna 
  ZE - zelena   Ostale informacije

  Montažna navodila:

  Izbrano karniso ustrezne dolžine najprej vzamemo iz embalaže in kontroliramo vsebino. Dolžino palice določimo po lastnem okusu ali približno 15 cm daljšo na vsaki strani špalete. Primer: če je širina okna v špaleti 100 cm, dodamo še 2 x 15 cm, torej odrežemo palico 160 cm na dolžino 130 cm. Položaj karnise na špaleti določimo po lastnem okusu ali približno na polovici normalne višine preklade. Od položaja karnise je odvisna tudi višina zavese.
  Z libelo določimo vodoravni položaj nosilcev, 15 cm od roba palic, in zarišemo mesto vrtanja v zid. Preverite, da pod ometom ni električne inštalacije! Če je zid primerne trdote, lahko uporabite priloženi zidni vložek z vijakom, sicer morate sami reševati način pritrditve.
  Po vstavi zidnega vložka privijemo osnovni del nosilca na zid. Daljša dela nosilca nataknemo na palico in jo nataknemo na osnove. Nosilca s priloženimi vijaki fiksiramo, da se ne snamejo. Na zaveso zataknemo obešalke in jih pritrdimo na  obročke.  Obročke nanizamo na palico. Palico namestimo tako, da zavesa enakomerno visi tudi mimo nosilca. Čestitamo – uspelo vam je.