Close
(0) Izdelkov
Nema proizvoda u košarici.
Prodajni program
  Filters
  Nastavitve
  Pretraga

  KARNISE - OPTIK 12 V SETU

  Karnise Optik 12 v kompletu z obročki.


  • barva palice in končnikov: imitacija prokroma
  • standardna dolžina palic: 120,160 in 200 cm, premer palice 12 mm
  • v kompletu poleg palice 2 končnika v obliki prirezanega valja, 2 enojna nosilca dolžine 7'5 cm, obročki ter pritrdilni pribor 

  NOVO!

  Dolžine 120 cm
  16,16 € bez poreza
  Dolžine 160 cm
  18,68 € bez poreza
  Dolžine 200 cm
  19,01 € bez poreza
  Specifikacije proizvoda
  Dodaten opis
  Dokumentacija Montažna navodila:

  Izbrano karniso ustrezne dolžine najprej vzamemo iz embalaže in kontroliramo vsebino. Dolžino palice določimo po lastnem okusu ali približno 15 cm daljšo na vsaki strani špalete. Primer: če je širina okna v špaleti 100 cm, dodamo še 2 x 15 cm, torej odrežemo palico 160 cm na dolžino 130 cm. Položaj karnise na špaleti določimo po lastnem okusu ali približno na polovici normalne višine preklade. Od položaja karnise je odvisna tudi višina zavese.
  Z libelo določimo vodoravni položaj nosilcev, 15 cm od roba palic in zarišemo mesto vrtanja v zid. Preverite, da pod ometom ni električne inštalacije! Če je zid primerne trdite, lahko uporabite priloženi zidni vložek z vijakom, sicer morate sami reševati način pritrditve.
  Po vstavi zidnega vložka, privijemo osnovni del nosilca na zid. Daljša dela nosilca nataknemo na palico in jo nataknemo na osnove. Nosilca s priloženimi vijaki fiksiramo, da se ne snamejo. Na zaveso zataknemo obešalke in jih pritrdimo na  obročke.  Obročke nanizamo na palico. Palico namestimo tako, da zavesa enakomerno visi tudi mimo nosilca. Čestitamo – uspelo vam je.