Close
(0) Izdelkov
Nema proizvoda u košarici.
Prodajni program
  Filters
  Nastavitve
  Pretraga

  Četkica Sch 30/300

  8,38 € bez poreza
  Cena za kos dolžine 300 cm:
  Krtačni vložek Sch 30 je namenjen za vgradnjo v ALU profile ali les.
  • dolžina krtačnega dela je 30 mm,
  • kovinska noga 5 x 5 mm
  • krtačni del iz črnih polipropilenskih vlaken 0,2 mm
  • dolžina profila je 300 cm

   

  Specifikacije proizvoda
  Dodaten opis Vgradne krtačke družine PB in samolepilne izvedbe HM so namenjene za tesnjenje drsnih ali nihalnih vrat pri stavbnem pohištvu. Uporaba je močno razširjena tudi v pohištveni industriji, prav tako za drsna vrata garderobnih omar ali predelnih sten. Nudijo zračno tesnost, prašno tesnost in zaščito pred insekti.
  Dokumentacija Prospekt Schlegel Krtačke

  Vgradna osnova modularne širine 6,9 mm je prilagojena za vgradnjo standardne krtačke v modularni utor 7,7 mm. Vsaka modularna širina zahteva svojo vgradno širino, kar lahko razberemo iz tabele v originalnem prospektu. Oznaka 3P pomeni srednjo gostoto vlaken, najvišja je 6P. Oznaka FP pomeni, da ima krtačka vgrajeno folijo, kot vodno zaporo.
  Krtačni del artikla je narejen iz vlaken polypropylena  (PP), enak material je v osnovi ali nogi.
  Krtačna vlakna so površinsko silikonizirana in zato ne vpijajo vode.
  Priporočena stisljivost krtačk je pri družini PB in HM med 12 in 15 %, pri družini FP pa od 5-10 %.  Prevelika ali premajhna deformacija krtačk poslabša tesnost. Najustreznejšo tesnost morate ugotoviti sami s preizkušanjem.

  Atesti za material ali artikel ne obstjajajo. Nekaj tehničnih lastnosti, diagram zračne propustnosti ali lekaže si lahko ogledate na originalnem prospektu v prilogi.
  Ostale informacije Krtačna tesnila so ob večjem naročilu dobavljiva tudi v drugih barvah, kot so: siva, črna, bela, bež in rjava. Dobavljiva v širinah osnove od 3,8 do 50 mm v višinah od 3,00 do 28,00 mm. Tesnost je mogoča od najnižje 1P do 6P in FIN-SEAL (najvišja tesnost). Zanimive so tudi posebne izvedbe krtačk, kot so SK in ANGLE-PILE in številne druge.
  Višina krtačke 30 mm