IZJAVA O ZASEBNOSTI

 

V našempodjetju ravnamo skladno z vsemi členi Splošne uredbe o varstvu osebnihpodatkov (GDPR). Vse osebne podatke obdelujemo izključno na podlagi zakonskihpodlag in privolitvenih izjav posameznikov ter v skladu s sodobnimi konceptizavarovanja in varovanja osebnih podatkov.

 

Zavedamose visoke odgovornosti v zvezi z ravnanjem z osebnimi podatki, zato vse osebnepodatke zavarujemo, varujemo in obdelujemo v skladu z aktualnimi predpisi instandardi.

 

SPolitiko varovanja osebnih podatkov vas seznanjamo, za katere namenepridobivamo osebne podatke, kakšna bo njihova uporaba, kakšne so praviceposameznikov in kako lahko te pravice uveljavljate.

 

Podjetje REK d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatkevarovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnihpodatkov (ZVOP-1-UPB1) in prihajajočo GDRPUredbo EU, ki vstopi v veljavo s 25. majem 2018 in bo varstvo osebnih podatkovše izboljšala.  

Osebni podatki se bodo uporabljali samo za interne namenepodjetja REK d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Katere podatke zbiramo?

Za potrebe poslovanja www.rek.si spletne trgovine zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek registriranega uporabnika ,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (uporabniško ime registriranega uporabnika),
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo.Uporabnik se ima kadarkoli možnost odjaviti ali zahtevati izbris vseh svojihosebnih podatkov posredovanjem zahteve po izbrisu na info@rek.si.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku REK d.o.o.shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica.Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiskain se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni naračunalniku obiskovalca.

Uporaba osebnih podatkov

REK d.o.o. vaše osebne podatke uporablja v naslednje namene:

  • Registracija v spletno trgovino: Pošiljanje posodobitev v zvezi s statusom vašega naročila ali povpraševanja.
  • Drugo: Za izboljšavo spletne strani, razumevanje nakupovalnih vzorcev naših strank, izvajanje drugih osnovnih marketinških in promocijskih aktivnosti, s fokusom na produktih in storitvah.


Izjeme razkritja osebnih podatkov

Podatki, ki jih REK d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le vprimeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanjepotrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščitoin uresničevanje zakonitih interesov REK d.o.o.

 
Zahtevajte izbris svojihpodatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov na naslov info@rek.si.


Akcijska ponudba
servis

Imate težave
s tesnenjem
vaših starih
oken
?



Pokličite nas:
02 87 64 363

Pomoč pri nakupu
© 2018 Rek d.o.o. - Vse pravice pridržane | Izdelava: Stroka.si